Support

Home / Support

Steun de Erkenning van het Hindoeïsme in België

Help alstublieft het Hindoe Forum van België in zijn belangrijke doelstelling om het Hindoeïsme erkend te krijgen in België. Om dat te doen zijn er veel dingen die we moeten doen:

  • Contact opnemen met potentiële nieuwe leden van het Hindoe Forum van België
  • Dossiers voorbereiden voor de Regering
  • Bewustmaking creëren bij het publiek, de media en politici
  • Evenementen organiseren om de Hindoe gemeenschappen in België te verenigen zoals Diwali

Om dit te kunnen verwezenlijken hebben we een professioneel secretariaat nodig dat veel van deze activiteiten kan organiseren. Daarom vragen wij u nederig om het Hindoe Forum van België te steunen door hier een donatie te geven. U kan een grotere gift doen of er voor kiezen om regelmatig een kleiner bedrag te geven. Dank u. Samen kunnen we onze doelen bereiken!!!

Bankgegevens:

Banknaam: BNP Paribas Fortis
Bankadres: Montagne du Parc 3, B-1000 Bruxelles Warandeberg 3, B-1000 Brussel
Accountnaam: Forum Hindou de Belgique / Av. d’Auderghem 197, 1040 Brussel
IBAN: BE08 0015 1646 0513
BIC/Swift: GEBABEBB


Steun de campagne Protect Hindus in Bangladesh

Zoals u wellicht weet, zijn er de laatste tijd zeer gewelddadige en wrede aanvallen geweest op Hindoetempels, -feesten en -bedrijven in Bangladesh door gewelddadige radicale moslims. Dit geweld tegen minderheden in Bangladesh is al tientallen jaren aan de gang en het lijkt erop dat deze gewelddadige extremisten in Bangladesh zich meer en meer aangemoedigd voelen door het gebrek aan behoorlijke bescherming van de Bangladeshi regering tegenover de minderheden en het gebrek aan behoorlijke rechtspraak tegen de daders. Dit is zeer goed gedocumenteerd in honderden, zo niet duizenden rapporten van zeer gerenommeerde mensenrechtenorganisaties en van de minderheden zelf die in Bangladesh wonen.

Daarom zijn wij van plan een Europese campagne op te zetten om de Europese instellingen en politici alsmede de media systematisch bewust te maken van de situatie van de minderheden in Bangladesh en druk uit te oefenen op de regering van Bangladesh om de minderheden op een serieuze manier te beschermen. Daarvoor hebben we veel middelen nodig en we doen een beroep op u om deze zaak te steunen met een donatie. Wees gul en doneer regelmatig voor dit zeer belangrijke doel.

Bankgegevens:

Banknaam: BNP Paribas Fortis
Bankadres: Montagne du Parc 3, B-1000 Bruxelles Warandeberg 3, B-1000 Brussel
Accountnaam: Forum Hindou de Belgique / Av. d’Auderghem 197, 1040 Brussel
IBAN: BE08 0015 1646 0513
BIC/Swift: GEBABEBB